Ulice v Mestni občini Ljubljana


Pravno obvestilo


Vse informacije na portalu »Ulice v Mestni občini Ljubljana« so informativne narave in ne nadomeščajo uradnih evidenc. Informacije, ki so vključene ali dosegljive s te spletne strani, se lahko kadarkoli spremenijo brez predhodnega obvestila.


Čeprav delujemo z največjo skrbnostjo pri zbiranju informacij, ki jih objavljamo na portalu »Ulice v Mestni občini Ljubljana«, in skrbimo za njihovo pravilnost in ažurnost, je naša kazenska in civilna odgovornost za stvarne in pravne napake na informacijah popolnoma izključena in ne odgovarjamo za nikakršno neposredno ali posredno škodo ali neprijetnosti, ki bi lahko uporabniku nastale zaradi uporabe morebitnih napačnih ali netočnih informacij, ki bi se znašle na portalu.


V nobenem primeru ne odgovarjamo kateremukoli uporabniku za nikakršno posredno ali neposredno škodo ali neprijetnosti (izguba dobička, poslovno tveganje, izguba programske ali siceršnje podatkovne opreme), ki bi lahko uporabniku nastale zaradi tehničnih težav, oziroma nezmožnosti uporabe portala Ljubljanske ulice ali povezav, ki se nahajajo na spletni strani.


Vsebina izjave o omejitvi odgovornosti se lahko kadarkoli spremeni brez vnaprejšnje najave in strinjanja uporabnikov.